【聲明】港生活網站並無進行電話推廣活動

陳蕊蕊陪男友返台過年

發佈時間: 2016/01/22

陳蕊蕊前晚在荃灣出席一個內衣品牌活動,縱然近日氣溫急降,但是一眾女嘉賓依然穿着性感上陣,當大家替蕊蕊感到抖顫之餘,旁人看來倒覺得好吸睛。

陳蕊蕊男友金剛去年捲入台灣夜場槍擊案,近日又盛傳兩人鬧分手,前晚見到蕊蕊在活動上木無表情,似是心事重重,她立刻解釋:「冇嘢呀!肚餓啫,頭先我趕過嚟,而且自己又未ready好。」

冇考慮搬開住

提到金剛與「神獸天使」蔡慧欣態度親暱,蕊蕊一再否認因此而傳分手,她解釋男友最近同梁烈唯主持飲食節目,蔡慧欣其實是嘉賓,明白只是工作,不會呷醋。她強調無意與男友分開住,或者考慮新春期間陪金剛返台灣過年。

她又表示:「其實做嘢唔係男仔就女仔,不過我未睇報道,金剛已經主動講,可能佢怕我誤會,咪解釋畀我聽。(似乎佢好緊張你?)ok呀,唔知點解會有咁多傳聞,可能有節目出街,當係宣傳啦。」

撰文:Pauline

攝影:Lego

編輯:陳禮恒

設計:鄧俊明

↓消委會「兔年十大消費新聞」選舉大抽獎↓

↓#兔年十大消費新聞選舉🐇開始喇🎉|即贏 $5000 #禮品卡🎁↓

卡樂B激量裝薯片!蜜糖烤雞翼味 / 茄汁味!