【聲明】港生活網站並無進行電話推廣活動

MIRROR尾場 古天樂變身鏡粉睇騷

發佈時間: 2021/05/12

《MIRROR "ONE & ALL" LIVE 2021》演唱會昨晚舉行尾場,吸引多位圈中人包括欣宜、森美、阮小儀、梁祖堯(祖祖)及楊偲泳等座上客,就連古天樂亦有捧場,他現身即引來全場粉絲起哄,更獲安排坐第一排睇騷。一班鏡仔甫開騷繼續高唱《ASAP》及《Warrior》勁歌熱舞,令現場鏡粉陷入瘋狂狀態。另外,森美手持呂爵安(Edan)的燈牌入場,他笑稱是代15歲的女兒做觀眾︰「我得一張飛,原本諗住睇到一半換個女入場,但好似唔尊重MIRROR,所以下次先父女一齊睇!」至於祖祖受訪時直言MIRROR的六場騷也有幫手,看到成員每場進步,會給他們80分。他說︰「我原本連《蒙着嘴說愛你》都唔識,依家已經識晒佢哋所有歌!」另外,大批鏡粉一早已到會場外拍照留念,當中盧瀚霆(Anson Lo)獲粉絲製作一幅尾場限定的簽名牆。

採訪︰Pauline

攝影︰林良明

MIRROR尾場 古天樂變身鏡粉睇騷

MIRROR落力跳唱,為尾場揭開序幕。

MIRROR尾場 古天樂變身鏡粉睇騷

森美透露愛女是Edan粉絲,更搞爛gag叫呂爵安做「女婿安」。