【聲明】港生活網站並無進行電話推廣活動

張秀文杜燕歌玩忘年咀嘴 韓馬利想監場

發佈時間: 2021/06/16

鄭丹瑞(旦哥)、張秀文、蔣家旻及杜燕歌等,昨日宣傳下周一播放的無綫新劇《欺詐劇團》。旦哥在台上「投訴」劇中人人都有咀戲,連杜燕歌也咀嘴張秀文,唯獨他咀戲欠奉。旦哥說:「導演話我係男主角,用嘴講嘢就得,我圍讀嗰陣嬲到拂袖而去呀!」張秀文表示與杜燕歌在劇中大玩忘年戀:「人哋平時好少拍kiss戲,今次畀咗杜燕歌喇,咀之前佢仲向我單眼!」同場的敖嘉年大爆拍攝當日,原本杜燕歌太太韓馬利想監場,但對方因工作關係而作罷。

除了杜燕歌,張秀文透露跟蔣家旻亦有女女咀戲:「男女各有各好,唔同味道,蔣家旻個嘴性感啲,錫嗰時感覺好潤。我同蔣家旻有場戲係拍AV封面,大家都玉帛相見。」另外,《欺詐劇團》是林德信與王灝兒(JW)的首部無綫劇,林德信笑指JW拍攝時非常興奮,拍完都不捨得走,JW說:「因為我第一次拍劇,拍完最後一日都忍唔住喊。」

採訪:Pauline

張秀文杜燕歌玩忘年咀嘴 韓馬利想監場

鄭丹瑞「投訴」無咀戲,眾人立即衝過去作狀吻他。

張秀文杜燕歌玩忘年咀嘴 韓馬利想監場

林德信與JW首次拍劇已上癮。