【聲明】港生活網站並無進行電話推廣活動

方力申懶理民意拒翻撻鄧麗欣

發佈時間: 2021/07/13

方力申(小方)舊愛鄧麗欣(Stephy)上周宣布與台灣男友邱勝翊(王子)分手。昨日小方現身活動,被問及不少網友盼小方與Stephy重燃愛火,他對此斬釘截鐵稱︰「我無呢個諗法,亦無諗過追番佢,不過睇到呢個消息(分手)都關心佢,我同佢嘅合唱歌喺網上都有好高點擊!」小方不諱言與Stephy有機會再合作,但暫時未有聯絡對方,更披露舊愛未有追蹤他的IG。小方稱︰「我係佢fans,喺網上佢無follow(追蹤)我,但我有follow佢,佢follow好少人!」另外,小方將為無綫擔任東京奧運節目主持,他將於本周五與十多人的攝製隊伍前往日本,抵達當地先接受三日指定酒店隔離,活動亦受限制。他直言在當地出入只能點對點︰「我就算見到間藥房想入去買嘢都唔得,加上此行寫稿、拍乜嘢都要自己決定,因此隔離時會爭取時間做功課。」

方力申懶理民意拒翻撻鄧麗欣

Stephy與王子結束三年情後仍為對方的出軌傳聞護航,被讚是好女友。(資料圖片)