【聲明】港生活網站並無進行電話推廣活動

半裸爆肌拍廣告 Tyson Yoshi自爆日飲6公升水

發佈時間: 2021/11/30

歌手Tyson Yoshi日前為清涼水拍攝全新廣告硬照,以半裸爆肌造型上陣,大騷型格紋身手臂、厚切胸肌及六嚿腹肌。為展現最佳狀態,Tyson Yoshi地獄式戒食兩日兼加操做運動,拍攝前更即場做了100下掌上壓;Tyson Yoshi又自言是水造的男人︰「飲水對我嚟講好重要,因為做運動關係,依家一日最少飲六公升水。」

出道三年的Tyson Yoshi一向以型格形象示人,他自覺以前最有型的事,就是迫媽媽看他的紋身︰「我媽媽好憎紋身,所以我紋完身第一件事,就係即刻畀佢睇。」至於在音樂路上,Tyson Yoshi同樣有態度︰「自己知道音樂方向喺邊,就全力去做…去搵同你夾到嘅人,搵到屬於你嘅群體,咁就唔會隨波逐流,而係創造新嘅群體。」

半裸爆肌拍廣告 Tyson Yoshi自爆日飲6公升水

80架印有Tyson Yoshi半裸廣告照的雙層巴士,將於下月中在全港遊走。