【聲明】港生活網站並無進行電話推廣活動

遭網民亂噏蘭桂坊識老外 林芊妤鬧爆造謠者

發佈時間: 2022/05/25

林芊妤(Coffee)近年成功轉型做運動KOL,拍攝的運動及瑜伽片大受歡迎。雖然Coffee的IG有大批粉絲,但亦有不少haters。前日有網民突然在Coffee的IG留言指控︰「噚晚喺蘭桂坊玩得好開心,見到你同啲鬼佬,果然雞永遠都係雞。希望你快啲放生你老公!」

該網民留言兩分鐘後,Coffee火速「回敬」︰「點解你唔影相嘅?Tag我吖嘛…話說當晚係星期日,全家人出完街之後,仲同我老公喺將軍澳練車,之後返屋企同我個仔講故事瞓覺,仲M痛影咗杯奶嘅story…公信力咁低都講得出嘅,你唔好delete message(刪留言)呀!」鬼馬的她更將該網民的指控留言置頂,搞笑說︰「佢(網民)叫我放生我老公,佢係咪對我老公有興趣?啱啱同老公講完,真係得啖笑,仲反咗一下眼!」最後網民主動刪除留言。

遭網民亂噏蘭桂坊識老外 林芊妤鬧爆造謠者

粉絲笑指Coffee兒子翟德彥才是夫妻間的「第三者」。(資料圖片)