【聲明】港生活網站並無進行電話推廣活動

個唱尾場驚喜「現身」 馮允謙獲張學友高度讚賞

發佈時間: 2023/03/29

馮允謙(Jay)一連三場紅館《JAYPOP LIVE@COLISEUM演唱會》前晚圓滿落幕,Jay的家人與女友、圈中好友李幸倪、許廷鏗和蘇麗珊等撑場。「歌神」張學友更壓軸「現身」,拍片為Jay打氣,學友說︰「我第一次見Jay覺得佢好陽光,可以付託終身嘅男仔,人又老實係值得信賴嘅年輕人。」學友又笑言若Jay父母願意「過兩招」教子心得,他願意以擔任Jay演唱會嘉賓作回報,全場歡呼。

尾場另一位嘉賓是MC張天賦,與Jay合唱《世一》,Jay公開多謝MC唱紅了為他度身訂造的《反對無效》。完騷受訪時,Jay對學友「現身」仍難掩興奮之情,又笑說︰「最開心應該係爸爸,因為佢係學友嘅超級歌迷。」

個唱尾場驚喜「現身」 馮允謙獲張學友高度讚賞

學友拍片為Jay打氣。

【晴報睇住賞 送108份Durex杜蕾斯001及003衛生套(2片裝)】

↓聖誕禮物,該送甚麼才是?杜蕾斯有一套小小薄禮,不成敬意!↓

卡樂B激量裝薯片!蜜糖烤雞翼味 / 茄汁味!

↓【晴報睇住賞 送31份雀巢Ⓡ全營授乳套裝】↓

↓想寶寶健康贏在起跑線?媽媽營養吸收要全面!↓

卡樂B激量裝薯片!蜜糖烤雞翼味 / 茄汁味!